Новости

Направи сам

ВИДЕО: Еве како да ја направите познатата играчка „хенд-спинер“ во домашни услови

Хенд-спинери се новите клик-клак играчки кои на англиски се викаат fidget spinner во слободен превод значи „вртач против нервоза“, се вели дека оваа играчка го смирува умот и го намалува стресот.

Покрај децата овој хенд-спинер, го користат и возрасните за смирување.

Хенд-спинерите може да се купи во продавниците за детски играчки или пак по пазарите, но со ова видео ќе можите да го направите и во домашни услови.

Погледнете го видеото:

DIY Fidget Spinner

DIY Fidget Spinner

Posted by Blossom on Dienstag, 23. Mai 2017

GOLD
SN Finansii
To Top