Новости

Направи сам

(Видео) Како да направите ламба од дрво?

Искористете ја идејата од битолчанецот Дејан Киревски и внесете новина во Вашиот дом, направете ламба од дрво. А како тоа го направи Дејан, погледнете во видеото.

GOLD
SN Finansii
To Top