(Видео) Направете сами направа за точење ножеви - Шеталиште

Новости

Направи сам

(Видео) Направете сами направа за точење ножеви

Ако често ви се случува да губите нерви со тапи ножеви, а дома немате точило, сега може дома сами да си направите направа за точење ножеви.

Како? Погледнете во видеото.

To Top