(Видео) Спасете се од досадните комарци - направете ја дома оваа направа - Шеталиште

Новости

Направи сам

(Видео) Спасете се од досадните комарци – направете ја дома оваа направа

Како да се заштитите од досадните комарци и други инсекти?

Битолчанецот Дејан Киревски со уште едно видео, како да си направите дома направа која е стапица за инсекти.

To Top