Новости

Кино

Бери Сил: Американски оригинал од утре во 3Д Кино Битола

Бери Сил е пилот регрутиран од ЦИА да врши извидување за растечката комунистичка закана во Централна Америка. Наскоро, тој станува задолжен за најголемата тајна операција на ЦИА во историјата на САД што го предизвика појавувањето на Меделин картелот кој за малку не го бутна Реган од Белата куќа заедно со скандалот во Иран.

Жанр: Акција, Трилер

Траење на филмот : 115 минути

Режија: Doug Liman

Улоги: Tom Cruise, Domhnall Gleeson, Sarah Wright

Возрасна категорија: Четврта категорија, 16+

Дистрибутер:  Premium Film

Датуми на прикажување:

Четврток 24.08.2017. 20:00
Петок 25.08.2017. 20:00
Сабота 26.08.2017. 20:00
Недела 27.08.2017. 20:00
Вторник 29.08.2017. 20:00
Среда 30.08.2017. 20:00Цена на влезниците:
  150 денари.

GOLD
To Top