Новости

Кино

Не пропуштајте да го видите Том Круз во „Мумија“ – премиерата е утре во 3Д Кино Битола

МУМИЈА (THE MUMMY)

Една античка принцеза се буди од својата крипта под пустината откривајќи ја нејзината злоба која растела во текот на илјадниците години и насилството кое го поразува човечкото разбирање.

Жанр:  Хорор

Траење на филмот : 107минути

Режија: Alex Kurtzman

Улоги: НTom Cruise, Sofia Boutella, Annabelle Wallis, Jake Johnson

Возрасна категорија: Трета категорија, 12+

Дистрибутер: Premium Film

Датуми на прикажување:

Четврток 08.06.2017. 20:00 (3D)
Петок 09.06.2017. 20:00 (3D)
Сабота 10.06.2017. 20:00 (2D)
Недела 11.06.2017. 20:00 (3D)
Понеделник 12.06.2017. 20:00 (3D)
Вторник 13.06.2017. 20:00 (3D)
Среда 14.06.2017. 20:00 (2D)Цена на влезниците:
  200 денари за 3D, 150 денари за 2D.

GOLD
To Top