Новости

Кино

Пиратите доаѓаат во Битола! Светска премиера на „Пиратите од Карибите: Одмаздата на Салазар (3D)“

Бидете дел од СВЕТСКАТА ПРЕМИЕРА на продолжението на еден од најголемите хитови последната деценија!

PIRATES OF THE CARIBBEAN : SALAZAR’S REVENGE 

Капетанот Џек Спероу открива дека лошите ветрови дуваат посилно кога духовите на мртвите пирати, предводени од неговиот стар непријател Капетан Салзар, ќе избега од Ѓаволскиот Триаголник и одлучува да ги убие сите пирати на море… вклучувајќи го и него. Единствената надеж за преживување на капетан Џек е да го пронајде легендарниот трозабец на Посејдон, моќен артефакт кој дава контрола врз морето на оној што го поседува.

Жанр: Авантура, Фантазија

Траење на филмот : 130 минути

Режија: Espen Sandberg, Joachim Rønning

Улоги: Johnny Depp, Kaya Scodelario, Geoffrey Rush, Stephen Graham, Javier Bardem, Orlando Bloom

Возрасна категорија: Трета категорија, 12+

Дистрибутер: 2i Film

Датуми на прикажување:

Четврток 25.05.2017. 20:00 (3D)
Петок 26.05.2017. 20:00 (3D)
Сабота 27.05.2017. 20:00 (3D)
Недела 28.05.2017. 20:00 (3D)
Понеделник 29.05.2017. 20:00 (3D)
Вторник 30.05.2017. 20:00 (2D)
Среда 31.05.2017. 20:00 (2D)Цена на влезниците:
  200 денари.

Влезниците за СВЕТСКАТА ПРЕМИЕРА и репризата во 2D ќе бидат пуштени во продажба во четврток на билетарата на ЦК Битола!
ВАЖНО: Влезниците за проекцијата во 3D во 20 часот ќе бидат ограничени…побрзајте!

GOLD
To Top