Новости

Кино

„Маша и Медо“ од 20 април во Битола

Дечиња и возрасни! Гледајте ги најновите авантури и лудории на Маша и Медо во 3Д Кино Битола од 20 април синхронизирани на македонски!

Маша е три-годишно енергично, пријателско и итро девојче кое живее во шумата и секогаш запаѓа во неволји. Нејзиниот добар пријател Медвед, кој ја штити, често запаѓа во неволја покрај Маша. Но и покрај тоа, тие двајцата заедно со другите животни во шумата ја забавуваат публиката, но и ја учат на креативноста, лојалност и вистинско пријателство.

Жанр: Анимиран / цртан

Траење на филмот : 63 минути

Режија: Dušica Novaković

Улоги: Дариа Пројковска

Возрасна категорија: Прва категорија, сите возрасти

Дистрибутер: FAME Solutions

Датуми на прикажување:

Четврток 20.04.2017. 17:00
Сабота 22.04.2017. 12:00
Сабота 22.04.2017. 17:00
Недела 23.04.2017. 12:00
Недела 23.04.2017. 17:00


Цена на влезниците:  150 денари, за над 2 купени влезници цената е 120 денари.

GOLD
To Top