Новости

Кино

Утре светска премиера на „Брзи и бесни 8“ во Битола

На 13.04.2017 бидете дел од светската премиера на најновиот дел од Брзи и бесни.
Билетите ќе бидат пуштени во продажба на 28.03.2017.

Денови на прикажување:
Четврток 13.04.2017. 20:00
Четврток 13.04.2017. 22:30
Петок 14.04.2017. 20:00
Понеделник 17.04.2017. 20:00
Вторник 18.04.2017. 20:00
Среда 19.04.2017. 20:00
Четврток 20.04.2017. 20:00
Петок 21.04.2017. 22:00
Сабота 22.04.2017. 20:00
Недела 23.04.2017. 20:00

FAST AND FURIOUS 8

Откако Дом и Лети се на меден месец, Брајан и Миа се имаат повлечено од играта, а останатите членови се ослободени од обрските, тимот конечно се враќа во нормален живот. Но, кога мистериозна жена ќе го заведе Дом во светот на криминалот, тој не може да избега и ги предава оние кои што му се најблиски.

Од бреговите во Куба и улиците во Њујорк до заледените површини на артичкото Баренцово море, елитните сили ќе го поминат целиот свет за да го сопрат анархистот кој предизвикува хаос на светскатата сцена… и да го вратат човекот кој што ги направил семејство.

Жанр:  Акција

Траење на филмот : 136 минути

Режија: F. Gary Gray

Улоги: Vin Diesel, Dwayne Johnson, Charlize Theron, Jason Statham, Michelle Rodriguez

Возрасна категорија: Premium Film

Дистрибутер: Трета категорија, 12+

GOLD
To Top