Акција за размена на учебници во битолската библиотека - Шеталиште

Новости

Книга

Акција за размена на учебници во битолската библиотека

По барање на читателите, битолската библиотека „Свети Климент Охридски“ ќе организира размена на учебници од различни одделенија помеѓу самите ученици и родители.

Акцијата започна вчера а ќе трае до петок, 15 септември 2017 со работно време од 07-20 часот.

 

To Top