Новости

Настани

Прилепскиот бенд „Балканика“ ќе свират заедно со групата „Легенде“ во Прилеп

Прилепскиот бенд „Балканика“ која важи за една од најреномираните групи во овој регион, ќе има голема чест да настапуваат со познатата група „Легенде.

Имено на големиот концерт на групата „Легенде“ кој ќе се одржи на 09.12.2017 во сабота, со почеток во 20:00ч, во НУЦК “Марко Цепенков”, „Балканика“ ќе бидат специјални гости и ќе имаат чест да го отворат овој спектакуларен и долгоочекуван настан.

Картите се веќе во продажба, а бројот е ограничен.

GOLD
SN Finansii
To Top