Новости

Настани

Пуштени во продажба картите за концерот на „Grneta Ensamble“ во Битола

Картите за концертот на „Grneta Ensamble“ во Битола ќе бидат пуштени во продажба од утре, 14.02.2018, по цена од 200 денари. Картите можат да се купат од билетарницата на Центарот за култура Битола.

Светски познатите музичари кои потекнуваат од Битола, кларинетистите Исмаил Лумановски и Игор Бакревски и пијанистката Марија Вршкова на 22.02.2018 во 20:00ч. со концерт и во Битола.

На концертот ќе бидат интерпретирани дела од:

Felix Mendelssohn
Amilcare Ponchielli
Gerald Cohen
Bela Bartok
Ante Grgin/ Boki Milosevich

GOLD
SN Finansii
To Top