Новости

Настани

Сабота музички спектакл „Аладин и волшебната ламба“ во Прилеп

Музичко-сценскиот спектакл „Аладин и волшебната ламба“ предновогодишно за најмладите. Во сабота во 12.00 часот во големата сала од ЦК„Марко Цепенков“.

Гледајте ја убавата претстава со македонски сонгови и уживајте.

Бесплатните влезници можат да се подигаат во петок и во сабота од 10 до 12 часот на билетарницата од Центарот за култура.

Среќна Нова година дечиња!

GOLD
GoldSlot
To Top