Новости

Театар

Репертоар за оваа недела на прилепскиот театар „Војдан Чернодрински“

Репертоар на театарот„Војдан Чернодрински“: 

28 февруари ( среда ) 2018 – 18.00 часот

-,, Хроника на еден сон“ режија Ивана Ангеловска

1 март (четврток) 2018 – 19.30 часот

-„Ништо без Трифолио“ режија Коле Ангеловски

3 март (сабота) 2018 – 19.30 часот

„Ништо без Трифолио“, режија Коле Ангеловски

Влезници на билетарницата од театарот. Резервации на 076 442 378 

GOLD
GoldSlot
To Top