Новости

Театар

Репертоар на Народен театар Битола од 20.10 до 28.10.2017

20.10.2017 (петок) 20.00
„Без паника„
текст: Мика Мулуахо
режија: Благој Мицевски

21.10.2017 (сабота) 20.00
„Грилпарцер од секс шоп„
автор: Питер Турини
режија: Јован ристовски

24.10.2017 (вторник) 20.00 ч.
„Сонот на летната ноќ„
автор: Шекспир
режија: Џон Блондел

25.10.2017 (среда) 20.00 ч.
„Сонот на летната ноќ„
автор: Шекспир
режија: Џон Блондел

26.10.2017 (четврток) 20.00 ч.
„ Трагичната љубов на една луда девојка„
автор: Јукио Мишима
режија : Благој Мицевски

27.10.2017 (петок) 20.00 ч.
„Последната ноќ„
автор: Ингмар Вилквист
режија: Андреј Цветановски

28.10.2017 9сабота ) 20.00 ч.
ГОСТУВАЊЕ ВО ОХРИД
„Последната ноќ„
автор: Ингмар Вилквист
режија: Андреј Цветановски

GOLD
To Top