Новости

Театар

Репертоар на Народен театар Битола од 30.10 до 04.11.2017

30.10.2017 (понеделник) 19.00 ч.
„Без паника„
текст : Мика Мулуахо
режија: Благој Мицевски

31.10.2017 (вторник) 20.00 ч.
„Метаморфози„
авторска претстава на Лилија Абаџиеве

01.11.2017 (среда) 20.00 ч.
„Грета од Фауст„
текст: Луц Хибнер
режија: Димче Николовски

02.11.2017 (четврток) 20.00 ч.
„Кокошка„
текст: Николај Кољада
режија: Марјан Ѓоргиевски

03.11.2017 (петок) 20.00 ч.
„Кокошка„
текст: Николај Кољада
режија: Марјан Ѓоргиевски

GOLD
To Top