Новости

Театар

Репертоар на прилепскиот театар„Војдан Чернодрински“

Репертоар на театарот„Војдан Чернодрински“ во Прилеп: 

7 февруари (среда) 2018 – 19.30 ч. – „Хроника на еден сон„, режија Ивана Ангеловска

8 февруари ( четврток) 2018 – 19.30 ч. – ,, Ништо без Трифолио,, режија Коле Ангеловски

9 февруари (петок) 2018 – 19.30 ч. – ,, Ништо без Трифилио,, режија Коле Ангеловски

Влезници на билетарницата од театарот. Резервации на 076 442 378

GOLD
To Top