Новости

Театар

Репертоар на прилепскиот театар „Војдан Чернодрински“

Репертоар на театарот „Војдан Чернодрински“

Петок 3 ноември 2017 – 19.30 часот

Најгледаната урнебесна комедија „Од кол на кол“.

Влезници на билетарницата од театарот во четврток и петок од 10 до 13 часот и два часа пред почетокот на претставата.

Резервации на 076 442 378.

GOLD
To Top