Новости

Театар

Репертоар на прилепскиот театар „Војдан Чернодрински“

Репертоар на прилепскиот театар „Војдан Чернодрински“ за овој викенд.  

Овој викенд ќе се прикажи најгледаната урнебесна претстава „ОД КОЛ НА КОЛ“ во Петок 10.11.2017 – 19.30 часот и Сабота 11.11.2017 – 19.30 часот

Влезници по цена од 50 денари може да ги купите на билетарницата од театарот – четврток, петок и сабота од 10 до 13 часот и два часа пред почетокот на претставата.

Резервации на 076 442 378
Во театар ве очекуваат. Повелете!

GOLD
To Top