Новости

Театар

Репертоар на прилепскиот театар „Војдан Чернодрински“

Репертоар на театарот „Војдан Чернодрински“

Во сабота 25 ноември од 19.30 часот гледајте ја најгледаната урнебесна комедија „Од кол на кол“

Влезници на билетарницата од театарот во петок и во сабота од 10 до 13 часот и два часа пред почетокот на претставата.

Резервации на 076 442 378.

GOLD
SN Finansii
To Top