Новости

Театар

Репертоар на прилепскиот театар „Војдан Чернодрински“ за јануари 2018

Ова е тековниот репертоар на прилепскиот театар „Војдан Чернодрински“:

На репертоарот на театарот „Војдан Чернодрински“ при НУЦК „Марко Цепенков“ во Прилеп имате можност да ги погледнете следниве претстави:

24 јануари 2018 – 19:30 часот  –  ,, Клетници“ од Виктор Иго, режија Мартин Кочовски

26 јануари 2018 – 19:30 часот –   ,,Клетници,, од Виктор Иго, режија Мартин Кочовски

30 јануари 2018 – 19:30 часот –    ,,Ништо без  Трифолио,, од Русомир Богдановски, режија Коле Ангеловски

31 јануари 2018 – 19:30 часот-   „ Хроника на еден сон“ од Ивана Нелковска,  режија Ивана   Ангеловска

GOLD
To Top