Новости

Театар

Репертоар на прилепскиот театар „Војдан Чернодрински“

Репертоар на театарот„Војдан Чернодрински“: 

7 март (среда) 2018 – 19.30 ч.

„ Figurae, veneris, histоria,, ( Љубовни пози на историјата),

режија Наташа Поплавска

Влезници на билетарницата од театарот. Резервации на 076 442 378

GOLD
GoldSlot
To Top