Новости

Театар

Утре и среда „Клетници“ во прилепскиот театар „Војдан Чернодрински“

Претставата за правдата и за човештвото „КЛЕТНИЦИ“ од Виктор Иго во режија на Мартин Кочовски, во вторник 20 февруари и во среда 21 февруари 2018 од 19.30 часот во театар „Војдан Чернодрински“.

Влезници на билетарницата од театарот. Резервации на 076 442 378.

Во театар ве очекуваат!

GOLD
GoldSlot
To Top