Новости

Фудбал

Познатата платата на Просинечки како босански селектор

18Фудбалската федерација на БиХ ги објави условите под кои Роберт Просинечки ќе ја извршува селекторската функција.

Основната месечна плата ќе му биде 15000 денари плус бонуси од 400 илјади евра доколку националниот тим се пласира на ЕП 2020г.

Веќе в понеделник Просинечки треба да го објави списокот за пријателските натпревари со САД и Мексико.

GOLD
SN Finansii
To Top