Новости

Кошарка

Давитков го соопшти списокот за Словачка, повикан и Мекејлеб

Јорданчо Давитков го објави списокот на националната селекција во машка сениорска конкуренција за дуелот против селекцијата на Словачка на 25 февруари со почеток во 20. 15 часот во спортскиот центар „Јане Сандански“.

Војдан Стојановски (Демир Инсаат Бујукчекмеџе)
Дамјан Стојановски (МЗТ Скопје Аеродром)
Александар Костоски (БЦМУ Питешти)
Дарко Соколов (МЗТ Скопје Аеродром)
Адем Мекиќ (Куманово)
Бобан Стајиќ (Куманово)
Андреј Магдевски (Гостивар)
Ненад Димитријевиќ (Хувентуд)
Димитар Караџовски (Куманово)
Стојан Ѓуроски (Блокотехна)
Диме Тасовски (Гостивар)
Бојан Трајковски (МЗТ Скопје Аеродром)
Марко Симоновски (МЗТ Скопје Аеродром)
Кирил Николовски (Работнички)
Ѓорѓи Чековски (Работнички)
Љубомир Младеновски (Илирија Љубљана)
Бојан Крстевски (Работнички)
Александар Штерјов (Куманово)
Марјан Јанески (Куманово)
Андреј Маслинко (МЗТ Скопје Аеродром)
Ричард Хендрикс (Галатасарај)
Лестер Бо Мекејлеб (Сарагоса)
Џордан Теодор (Армани Милано)

GOLD
To Top