Новости

Останати

Аикидо федерацијата одржа семинар за тренерски лиценци

Вчера во Битола се одржа семинар за тренерски лиценци на Аикидо федерацијата на Македонија за реално аикидо.

На семинарот имаше 30 учесници под раководство на претседателот на Федрацијата Ѓуро Илиќ, како и на мајсторите Дејан Чавков (5 дан) и Влатко Мишов (3 дан).

Согласно правилата на ВЦРА и АФМ еднаш годишно во месец февруари се одржуваат испити за лиценца за тренери.

Ipon.mk

GOLD
GoldSlot
To Top