Новости

Ракомет

Драгана Цвијиќ преговара со унгарски Ѓер

Уште една ракометарка на Вардар најде ангажман за следната сезона.

Откако се објави информацијата за намалување на буџетот за следната сезона и најавата дека неколку ракометарки на Вардар веќе најдоа нов ангажман следува веста дека кружниот напаѓач Драгана Цвијиќ по една сезона мината во “црвено црниот” дрес кариерата ја продолжува во Ѓер.

Претходно се објави информацијата дека Јованка Радичевиќ ги финишира преговорите со ЧСМ Букурешт, а сигурно нов ангажман најдоа Амандин Лејно и Александра Лакрабер.

GOLD
To Top