Новости

Ракомет

Европското првенство во ракомет следете го во Бар Чаршија

Навивањето за Македонија на големите случувања во друштво е секогаш повозбудливо.

Затоа, од денес следете ги натпреварите од Европското првенство во ракомет во Бар Чаршија и искористете ја промоцијата пиво+кикири!

Линк до Фејсбук настанот ЛИНК

 

GOLD
To Top