Новости

Ракомет

ЦСМ Букурешт претстави три вардарки за свои засилувања

Драгана Цвијиќ, Јованка Радиќевиќ и Андреа Лекиќ и следната сезона ќе бидат дел од романскиот шампион, ЦСМ Букурешт, потврди клубот на својата интернет страница.

Трите вардарки веќе ја имаа и официјалната презентација, а Лекиќ и Радичевиќ постигнаа договор на две сезони, додека Драгана Цвијиќ потпиша на само една година.

GOLD
GoldSlot
To Top