Новости

Балкан

ВИДЕО: Хрватски пратеник се обрати на говорница, па се изнасмеа говорејќи за бананите

Опозицјата во Хрватска, која се противела на некои предлози во собранието ја користело секоја можна прилика за да бара пауза, па за време на тие паузии да се разговара за различни теми, анализи па дури и за падот на цената на бананите.

Па така во Хрватското Собрание се разговарало за се и сешто, а ситуацијата во еден момент го доведе пратеникот Томислав Панениќ, говорејќи за растот и падот на цената на бананите да прсне во смеа.

Видеото го обиколи регионот.

Погледнете го видеото:

GOLD
GoldSlot
To Top