Новости

Балкан

Утрово земјотреси во Албанија, Грција и Турција

Земјотреси ова утро се регистрирани во Албанија и Во Грција.

Во Албанија е регистриран потрес со 2,3 степени по Рихтер, додека Грција се стресе со јачина од 2,6 степени по Рихтер.

Потреси ова утро има и во Турција.

GOLD
GoldSlot
To Top