Новости

Балкан

ФОТО: Битолските навивачи многубројни во Загреб

Во Загреб пристигнаа голем број на екипи од Македонија и Словенија, но битолските навивачи се едни од најбројните.

Синоќа со полно срце навиваа во загребската арена за дуелот Македонија – Словенија каде издвоивме одлична победа.

 

GOLD
To Top