Новости

Балкан

Штрајк ја блокира Грција

Грција е блокирана со 24-часовен национален штрајк. Во неа ќе учествуваат најголемите синдикати во земјата.

Незадоволството е знак на протест против предложените трудови реформи.

Тој исто така ќе влијае на јавниот транспорт во земјата – автобуси, тролејбуси, метро, железничкиот транспорт и бродови.

GOLD
SN Finansii
To Top