Новости

Битола инфо

Вечерва „Новогодишна џез бајка“ во битолскиот театар

Крајот на една успешната театарска сезона битолскиот театар ќе ја заврши со „Квинтет фрагмент“ и нивната Новогодишна џез бајка вечерва, 28.12. 2017 со почеток во 20.00 ч.

Повелете на најубавите Новогодишни jazz композиции кои ги пееле Dean Martin,Frank Sinatra, во аранжман на Давор Нечак.
Вокал-Јасна Мажевска
Давор Нечак
Дарко Бошков
Стефан Тасевски
Марјан Павловски
Специјални гости:
Маја Андоновска Илијевски
Даниела Радевска (виолончело)

Влезници по цена од 150 ден . во ТА Теотравел и резервации на тел. 047 55 22 44

GOLD
To Top