Новости

Битола инфо

Висока загаденост со ПМ честички утрово во Битола

Според мерната станица Битола 2, утрово во Битола се измерени многу високи вредности на PM25 – 127.59 µg/m3

Мерната станица Битола 1 пак измерила вредности на PM10 од 133.18 µg/m3

GOLD
To Top