Новости

Битола инфо

Зоран Илиоски – кандидат за градоначалник на Битола од ВМРО ДПМНЕ

ВМРО-ДПМНЕ денеска ги објави имињата на уште 37 кандидати за градоначалници кои на претстојните локални избори ќе ја бараат довербата од граѓаните.

Беше објавено дека кандидат за градоначалник на општина Битола од ВМРО ДПМНЕ ќе биде Зоран Илиоски, актуелен пратеник во Собранието на Република Македонија.

 

GOLD
To Top