Новости

Битола инфо

Касапов и Силјановски назначени за директори на ЈП Пазари и ЈП Нискоградба

Градоначалничката на Општина Битола, Наташа Петровска им ги врачи реченијата на новите директори на ЈП Пазари и ЈП Нискоградба.

На функцијата директор на ЈП Пазари стапува Александар Касапов, додека на функцијата директор во ЈП Нискоградба стапува Менде Силјановски.

И двата доаѓаат од ЛДП Битола.

GOLD
To Top