Новости

Битола инфо

Минатата година на Бадник снег до колена во Битола – денес сончево време и 10 степени

Минатата година за Бадник во Битола беше вистинска снежна идила. Во Битола имаше снежна покривка од 20 сантиметри.

Фотогалерија од снежна Битола

А како е оваа година? Сончево време со температура до 10 степени. Иако има сонце, чисто и сино небо над Битола, погледот кон градот и не е баш чист.

Мерните станици Битола 1 и Битола 2 и вчера и утрово покажуваат висока  загаденост.

GOLD
SN Finansii
To Top