Новости

Битола инфо

ФОТО: Битолчанката Елена го кажа судбоносното „да“ на својот избраник Менде, на Пелистер

Влатко Крбалески, Менде Давитковки, Елена Василевска и Благојче Јовановски од Планинарскиот спортски клуб Пелистер на први јануари ја продолжија традицијата да го искачат врвот на Пелистер.

-Крбалески утрово ни го пренесе среќниот момент од врвот на Пелистер, дека Менде Давитковски со прстен ја побара за сопруга неговата девојка Елена Василевска, пренесе ТВ Тера.

Им честитаме, и им посакуваме среќен заеднички живот.

GOLD
SN Finansii
To Top