Новости

Битола инфо

ФОТО: Утрово се местеше новогодишната елка пред општината

Утрово пред зградата на Општина Битола се местеше новогодишната елка која ќе биде дел од новогодишното украсуавње на самата општина.

Evrotip
Евротип
To Top