Новости

Битола инфо

Фото: Живко Стефановски го фати крстот во Св. Богородица Битола – Евротип му подари златен крст

22-годишниот Живко Стефановски од Битола денеска на Водици беше среќникот кој успеа да го извади крстот од светата вода во црквата Света Богородица во Битола.

Традиционално како и секоја година, спортските обложувалници Евротип на среќникот му доделија златен крст.

GOLD
To Top