Новости

Битола инфо

Членови на Ротаракт клубот – Битола во посета на Старскиот дом „Сју Рајдер“

Дел од членовите на Ротаракт клубот – Битола, продолжувајки ја традицијата, по повод празникот на жената 8ми март, денес го посетија Старскиот дом „СјуРајдер“ во Битола.

Во акцијата, клубот им додели цвеќе на секоја жена во институцијата, потсетувајки не дека секоја жена го заслужува своето внимание.

Акциите во служба на општеството на Ротаракт клуб – Битола продолжуваат и понатаму, изјавија од клубот.

 

GOLD
GoldSlot
To Top