Новости

Битола инфо

Светска премиера на „Брзи и бесни 8“ во Битола

На 13.04.2017 бидете дел од светската премиера на најновиот дел од Брзи и бесни.
Билетите ќе бидат пуштени во продажба денеска, 28.03.2017.

Денови на прикажување:
Четврток 13.04.2017. 20:00
Четврток 13.04.2017. 22:30
Петок 14.04.2017. 20:00
Понеделник 17.04.2017. 20:00
Вторник 18.04.2017. 20:00
Среда 19.04.2017. 20:00
Четврток 20.04.2017. 20:00
Петок 21.04.2017. 22:00
Сабота 22.04.2017. 20:00
Недела 23.04.2017. 20:00

GOLD
To Top