Новости

Битола инфо

Откријте како со помош на говорот на телото да бидете успешни на факултет и во вашиот бизнис – бидете дел од обуките на ЕУ Институтот

Сте се запрашале ли дали може да го промените начинот на кој комуницирате за да може да го зголемите сопствениот успех? Да, можете, преку господарење со ГОВОРОТ НА ТЕЛОТО!

ГОВОРОТ НА ТЕЛОТО целосно ќе го промени начинот на кој комуницирате , работите или го водите Вашиот бизнис.

Затоа, НЕ ЈА ПРОПУШТАЈТЕ приликата да бидете дел од еднодневната обука на ЕУ Институтот во Битола  „Господарете со ГОВОРОТ НА ТЕЛОТО за да го зголемите сопствениот успех!“

Обуката ќе се одржи на 21 декември во 18 часот во НУУБ „Св. Климент Охридски“ Битола, а предавач ќе биде проф.д-р Зендел Абедин Шехи.

ПОВЕЌЕ ЗА НАСТАНОТ КЛИКНЕТЕ ТУКА

Пријавата на гости е од 17:30 до 18 часот.

Доколку се прашувате пак КАКО ДА СТЕКНЕТЕ ПОГОЛЕМА САМОДОВЕРБА
ВО СОПСТВЕНИОТ ЖИВОТ И РАБОТАТА, тогаш посетете ја обуката наредниот ден, на 22 декември, исто така во НУУБ „Св. Климент Охридски“ Битола, со почеток во 18 часот, а предавач ќе биде проф.д-р Зендел Абедин Шехи..

Пријава на гости од 17.30ч. до 18ч.

ПОВЕЌЕ ЗА НАСТАНОТ КЛИКНЕТЕ ТУКА

Целната публика на ОБУКИТЕ се студенти, професори, невработени и вработени, консултанти, брокери, претприемачи, раководители, адвокати, менаџери, лидери, јавни говорници, јавна администрација и лица од секторот продажба.

Зошто да ја посетите обуката за ГОВОРОТ НА ТЕЛОТО?
– Научете како да комуницирате со самодоверба
– Зголемете го вашето влијание
– Научете Успешно “искачување“ на врвот
– “Светла точка” во потенцијални вработувања
– ГОВОРОТ НА ТЕЛОТО во јавен настап, говорење пред публика
– Мастерирајте да го совладате вашиот невербален говор на тело
– Вмрежувајте се ефективно
– Како да го користите ГОВОРОТ НА ТЕЛОТО за да бидете успешни на факултет, со клиенти, за да стекнете доверба за реализирање на проекти и добивање повеќе приврзаници и клиенти
– Зголемување на ефективноста на продажбата
– Дајте му на вашиот бизнис невербална “нота”
– Откривање на скриеното значење во деловните интеракции

Зошто да ја посетите обуката за да ја ЗАЈАКНЕТЕ СВОЈАТА САМОДОВЕРБА?

ЦЕЛТА НА ОБУКАТА Е ДА:

– Стекнете поголема самодоверба
– Победете го стравот
– Научете да бидете самоуверени
– Подобрете ја сопствената харизма
– Научете како подоброда јавно да говорите
– Ослободете се од негативни влијанија
– Ослободете се од сите ментални блокади кои Ве спречуваат да бидете успешни во животот
– Справете се со негативните мисли и чувства
– Научете да се подобрите себе си
– Бидете успешни

Се работи за интерактивни обуки кои вклучуваат вежби со реални примери, дискусии и симулација на ситуации од реалниот живот. На крајот на обуката учесниците ќе се стекнат со Доказ. СЕРТИФИКАТ за успешно завршена обука од „Европскиот Институт за Менаџмент, Право и Дипломатија”. Обуката се изведува во еден ден со времетраење од вкупно 4 часа.

НАПОМЕНА:

После успешната обука одржана пред 3 недели, од Европскиот Институт за Менаџмент, Право и Дипломатија повторно се враќаат во Битола. Оние кои беа дел од првиот курс„Говор на тело“, сега можат повторно да се пријават и да се стекнат со понапредни знаења и Сертификат за Втор Степен.

Се разбира курсот е отворен за сите оние кои сакаат да се запишат на почетен курс за ГОВОР НА ТЕЛО и сакаат да се стекнат со европски сертификат.

НАЧИН НА РЕГИСТРАЦИЈА:
За да ги посетите обуките неопходно е да се најавите на: 075-228-078 за учество на обука и да го уплатите износот од 1.000 денари по лице. Пријава електронски, најдоцна 2 дена пред одржување на работилницата.

За сите дополнителни информации можете да контактирате на мејл адресата или бројот во продолжение.

Информации на: 075-228-078

Email: info@euinstitute.eu , verica.pandiloska@euinstitute.eu

ПОСЕТЕТЕ ЈА НИВАТА ФЕЈСБУК СТРАНА ТУКА

ПОВЕЌЕ ЗА ЕУ ИНСТИТУТ ПРОЧИТАЈТЕ ТУКА

GOLD
GoldSlot
To Top