Новости

Битола инфо

(Фото+видео) По 30-ти пат се запали коледарскиот оган пред Малиот битолски монмартр

Вечерва традиционално по 30-ти пат се запали коледарскиот оган пред ликовното студио Мал Битолски Монмартр. Голем број битолчани се собраа во срцето на Старата битолска чаршија за да се подружат во убава атмосфера проследена со музика.

[/su_youtube]

Како и секоја година на најмладите им се подаруваат подарци за коледе, а неизоставен дел секоја година е и огнометот.

GOLD
SN Finansii
To Top