Новости

Економија

Ќе се формира Совет за управување со јавни финансии

Спонзорирано од СН ФИНАНСИИ

Владата на денешната седница ја прифати предлог-одлуката за формирање на Совет за управување со јавни финансии на предлог на Министерство за финансии, имајќи предвид дека овој совет е клучно тело од структурата за управување, координација, следење и известување за спроведувањето на Програмата за реформа на управувањето со јавни финансии.

Извор: а1он.мк

GOLD
To Top