Новости

Економија

Дубровник лани го посетиле над милион посетители

Спонзорирано од СН ФИНАНСИИ

Според туристичката заедница на Дубровник, 1,12 милиони од гостите биле странски туристи.

Хрватскиот туристички центар Дубровник имал 1,18 милиони посетители во текот на 2017 година, што претставува пораст од 17 проценти.

Според туристичката заедница на Дубровник, 1,12 милиони од гостите биле странски туристи.

Извор: plusinfo.mk
GOLD
SN Finansii
To Top