Новости

Економија

Управата за јавни приходи со последно потсетување за граѓаните

Во четврток (15.03) истекува рокот за поднесување на годишната даночна пријава. За сите граѓани кои нема да ги достават даночните пријави заклучно со четврток следува казна од 500 до 1000 евра. 

Спонзорирано од СН ФИНАНСИИ

Повеќе информации на ОВОЈ ЛИНК

GOLD
To Top