Новости

Македонија

Дополнителен празничен попуст во Гир-риг!

Гир-риг продолжуваат со изненадувања!!!

Дополнителен, празничен, ПОПУСТ од 5% на веќе намалените цени не само на актуелниот флаер, туку на ЦЕЛИОТ АСОРТИМАН во салони за мебел Гир-риг!!!

Искористете ја акцијата која важи од 05.04.18 – 14.04.18 и купувајте мебел по најниски цени, современ дизајн и врвен квалитет.
Ваши салони за мебел, Гир-риг!

 

Комерцијален текст

GOLD
To Top