Новости

Македонија

Забрана за тешки товарни возила на патот Маврово – Дебар

На патниот правец крак Маврово- Дебар се воведува забрана за сообраќај на тешки товарни возила, информираат од Авто-мото сојузот на Македонија.

Забраната, како што посочуваат е оттаму, е воведена во 10.15 часот.

GOLD
To Top